23948sdkhjf

KFI installerer lynladere hos købmænd landet over

KFI Erhvervsdrivende Fond, eller i folkemunde købmændenes pengetank, har endnu en gang gravet dybt i lommen og afsat et større millionbeløb til at opsætte lynladestandere hos frie købmænd landet over. Det oplyser KFI i en pressemeddelelse.

- KFI er sat i verden for at støtte og hjælpe de frie købmænd. Det gælder også bæredygtighed, hvor KFI kan gøre en stor forskel, så omstillingen sker endnu hurtigere. Det er et udtryk for, at vi ønsker at tage et aktivt medansvar for, at samfundet udvikler sig i en bæredygtig retning, siger direktør Peter Lange, COO i KFI.

Aftalen er indgået med udbyderen Sperto, der giver mulighed for, at alle - uanset abonnement - kan benytte ladestanderne.

Det bliver primært Meny- og Spar-butikker, som inden udgangen af 2023 vil kunne tilbyde kunderne opladning af elbiler, mens de handler.

Meny i Hjørring har i snart et år haft en ladestander med to stik, og købmand Christian Dam er begejstret.

- Det har været en kæmpesucces. Det er svært at sige præcist, hvad det betyder for omsætningen, men kunderne holder i kø ved opladerne, og de handler, mens de lader. Vi har de to eneste lynladestik i Nordjylland, og vi vil faktisk gerne have flere, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047